Aj pri gólovej oslave sa dá zraniť: Tréner Liverpoolu to mierne prehnal a okamžite to pocítil

Mal by sa rozcvičovať spolu s hráčmi? Nemecký tréner Jürgen Klopp (55) si pri búrlivých oslavách rozhodujúceho gólu Liverpoolu proti ...
  • Zdroj: Northfoto

Mal by sa rozcvičovať spolu s hráčmi? Nemecký tréner Jürgen Klopp (55) si pri búrlivých oslavách rozhodujúceho gólu Liverpoolu proti Tottenhamu nepríjemne natiahol zadný stehenný sval. Pred novinármi

FOTOGALÉRIA: Aj pri gólovej oslave sa dá zraniť

Kloppove emócie boli počas zápasu s Tottenhamom ako na horskej dráhe. Najskôr sa v 15. minúte tešil z hladkého vedenia 3:0, no to postupne hostia zmazávali, až napokon na 3:3 v nadstavenom čase vyrovnal Richarlison.

Už-už sa zdalo, že si tímy medzi sebou body rozdelia, avšak proti bol Diogo Jota, ktorý takmer okamžite odpovedal na zásah brazílskeho útočníka a zariadil výhru Liverpoolu 4:3. Preto niet divu, že na Anfielde vypukli divoké oslavy, do ktorých sa s veľkou chuťou zapojil aj Jürgen Klopp.

Kylian Mbappé počas zápasu s Lorientom.
Genialita Mbappého alebo školácka chyba brankára? Ani kuriózny gól ale PSG na výhru nestačil Zobraziť článok

V tej chvíli mu ale jeho telo nečakane vypovedalo službu. Dlhoročný tréner Liverpoolu sa chytil za zadné stehno a od tej chvíle už len kríval.

„Neviem, či to je zadný stehenný sval alebo priťahovač stehna. Jednoducho som bol okamžite potrestaný za malé hriechy. Či už to je hamstring alebo hocičo iné, v tej chvíli to vypovedalo službu. Ale je to fér," zmierlivo pre britské médiá Klopp akceptoval cenu, ktorú musel obetovať za výhru. Pozitívnu náladu mu neskazil ani fakt, že za opustenie zóny určenej pre trénerov dostal žltú kartu.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});