Pľuščenkova žena sa všetkým vysmieva: Sankcie? Vylezte mi na hrb

Aké sankcie? Jana Rudkovská (48), manželka ruského krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka (40), sa v živote riadi zrejme jednoduchým heslom ...
  • Zdroj: instagram/rudkovskayaofficial

Aké sankcie? Jana Rudkovská (48), manželka ruského krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka (40), sa v živote riadi zrejme jednoduchým heslom – vylezte mi na hrb! Rada si dopraje drahé a značkové veci, na čom by nebolo nič zlé, keby sa na Rusov kvôli vojne na Ukrajine nevzťahovali sankcie. Rudkovská sa však v tom celkom očividne naučila chodiť.

FOTOGALÉRIA: Pľuščenkova žena sa všetkým vysmieva

Iba pred pár dňami sa pochválila na sociálnej sieti instagram novým luxusným autom. „Dlhoočakávané splnenie sna, na ktorom som tvrdo pracovala. Zaobstaranie môjho nového Mercedesu-Maybach GLS 600,“ pýšila sa Rudkovská, z čoho sa jej sledovateľom zatočila hlava.

Nielen z ceny vozidla, za ktoré bežný smrteľník zaplatí zhruba 200-tisíc eur, ale aj z toho, ako sa k luxusnému autu zo západu dostala. „Oni (pozn. predajca) majú všetky autá. Ako sa k nim dostanú, to sa radšej spýtajte ich. A ako to, že je v predaji francúzske šampanské?“ rýpla si Pľuščenkova žena, ktorá si zo sankcií očividne ťažkú hlavu nerobí. „A čo taliansky nábytok? A čo to francúzske oblečenie?“ vysmievala sa zoznamom svojich úspechov, ktoré sa jej podarilo napriek sankciám získať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});