FC Barcelona je ochotná obetovať hviezdu, aby sa Messi vrátil: Uskutočnilo sa dôležité stretnutie

Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) bude musieť pri návrate na Nou Camp súhlasiť s nižším platom. Barcelona naopak predať niektorých ...

Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) bude musieť pri návrate na Nou Camp súhlasiť s nižším platom. Barcelona naopak predať niektorých hráčov, aby sa jej podarilo prestup zrealizovať.

Fotogaléria

V Madride sa uskutočnilo stretnutie lídrov Barcelony a La Ligy, na ktorom sa diskutovalo o možnosti návratu Messiho z Paríža Saint-Germain už toto leto.

Informácie boli zverejnené v populárnej televíznej relácii „El Chiringuito de Jugones“ a funkcionári sa stretli v reštaurácii v centre Madridu. Katalánsky klub zastupoval športový riaditeľ Mateu Alemany a šéf financií Ferran Olive, La Ligu reprezentoval generálny manažér Javier Gomez a výkonný riaditeľ Oscar Mayo, pravá ruka prezidenta La Ligy Javiera Tebasa.

Alemany pre spomínanú šou povedal, že stretnutie malo „informatívny charakter“. „Messi bude hrať za Barcelonu! Myslím si, že Messi sa vráti,“ povedal španielsky novinár Edu Aguirre.

Kevin De Bruyne a jeho gólová radosť.
Šláger sezóny s jednoznačným priebehom: Manchester City má hru o titul vo vlastných rukách Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});