Ďalší hviezdny pár: Legenda formuly 1 randí s americkou superstar

Tá správa najskôr obletela svet na sociálnych sieťach. Našli sa takí, ktorí jej uverili, no aj takí, ktorí si z tejto informácie robili ...
  • Zdroj: Northfoto

Tá správa najskôr obletela svet na sociálnych sieťach. Našli sa takí, ktorí jej uverili, no aj takí, ktorí si z tejto informácie robili žarty. Tých bolo toľko, že sa toho chytila zahraničná tlač, ktorá o novom hviezdnom páriku už informuje bez otáznika.

FOTOGALÉRIA: Fernando Alonso

Randiť by podľa týchto zdrojov mali legendárny pilot F1 Španiel Fernando Alonso (41) a americká superstar pop music a držiteľka Grammy Taylor Swiftová (33). Nový párik vyvolal príval rôznych postrehov, najväčšia časť z nich (ne)nápadne upozorňuje na fakt, že Alonso je od speváčky o dosť nižší. On má 171 cm, kým ona – bez tradičných vysokých opätkov – 181 cm...

Michael Schumacher je držiteľom siedmich majstrovských titulov v F1.
Rázna reakcia na fiktívny rozhovor s Michaelom Schumacherom: Odniesla si to šéfredaktorka Zobraziť článok

Fernando Alonso, ktorý opustil seriál F1 v roku 2018 a v „prestávke“ si vyskúšal 500 míľ Indianapoli, 24 hodín Le Mans čo Rely Dakar, na tieto fámy zareagoval zvláštnym spôsobom. V päťsekundovom videu na svojich profiloch na sociálnych sieťach žmurká do kamery, zatiaľ čo v pozadí hrá Karma, hit Taylor Swiftovej.

Jazdci Ferrari Carlos Sainz a Charles Lecler.
Jasné stanovisko FIA: Ako dopadla žiadosť Ferrari ohľadom trestu Sainza? Zobraziť článok

O oboch je známe, že ich viacročné vzťahy sa nedávno skončili. Taylor bola s hercom Joeom Alwynom šesť rokov, kým Fernando tvoril pár s rakúskou športovou komentátorkou Andreou Schlagerovou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});