Školácka chyba brankára Ullmarka rozhodla: Nabil rovno na hokejku súpera

Obrovská chyba! Brankár hokejistov Bostonu Bruins Linus Ullmark (29) sa v predĺžení piateho zápasu štvrťfinále play off v NHL dopustil ...
  • Zdroj: SITA/AP

Obrovská chyba! Brankár hokejistov Bostonu Bruins Linus Ullmark (29) sa v predĺžení piateho zápasu štvrťfinále play off v NHL dopustil veľkej chyby.

FOTOGALÉRIA: NHL

Švédsky gólman sa v 7. minúte nadstaveného času rozhodol rozohrať akciu, pre puk si dokorčuľoval za svoju bránku. Tam ale urobil chybu, puk zachytil Carter Verhaege, ktorý prihral pred bránku, kde sa už Ullmark nestihol vrátiť do lepšieho postoja a Matthew Tkachuk rozhodol o výhre Floridy.

Matthew Tkachuk (v strede) oslavuje so spoluhráčmi víťazný gól Floridy.
Florida sa udržala v hre, obhajca z Colorada je krok od vyradenia Zobraziť článok

Panthers tak znížili stav série na 2:3 v prospech Bostonu. "Je skvelé, že stále žijeme a môžeme bojovať o postup. Sergej (Bobrovskij) nás na konci riadneho času zachránil a v predĺžení sme to dokázali strhnúť na našu stranu. Teraz musia prísť ešte na jeden duel k nám na Floridu," povedal pre nhl.com strelec víťazného gólu Tkachuk.

Prvýkrát v sezóne prehral Boston na domácom ľade dva zápasy za sebou. "Neviem prečo, ale momentálne máme tendenciu robiť veľké chyby. Uplynulé dva domáce zápasy sme na to doplatili. Do zápasu sme vstúpili zle a súper bol v prvej tretine lepší ako my," zhodnotil tréner Bruins Jim Montgomery. Šiesty zápas na Floride je na programe v noci z piatka na sobotu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});