Hokejový talent Innocent Hečko má exotický pôvod: Snívam, že si zahrám za veľký Slovan!

Ide si za svojím cieľom! Hokejový útočník a čerstvý majster mládežníckeho tímu Slovan Bratislava Innocent Hečko (18) má už na prvý pohľad ...
  • Zdroj: aih

Ide si za svojím cieľom! Hokejový útočník a čerstvý majster mládežníckeho tímu Slovan Bratislava Innocent Hečko (18) má už na prvý pohľad exotický pôvod.

Poškuľujete aj po mieste v reprezentácii?

Áno, bol som už v repre tíme aj náhradník, no nedarí sa mi tam zatiaľ dostať. Budem však bojovať a dúfam, že raz to dokážem.

Čo sa vám na Slovensku páči najviac?

Všetko je tu pre mňa takým domovom. Halušky milujem odmalička. Slovensko je proste veľmi pekná krajina, aj keď nie najmodernejšia. Myslím si, že každý človek by si to tu vedel obľúbiť a miloval by to tu.

A čo slovenské dievčatá?

Áno, všetky sú krásne, čo viac dodať (úsmev).

Tréner Juniorky Michal Hreus: Inno je myška na ľade

Trénerom slovenského útočníka s africkými koreňmi je bývalý útočník belasých a Slovenska Michal Hreus. ,,Inno prišiel do Slovana ako šiestak. Dovtedy hrával za Petržalku, kde aj žije a dostal som na neho odporučenie. Tak sme ho zavolali do Slovana na skúšku a v nej uspel. Musím povedať, že je to veľmi pracovitý chalan, taká myška, ktorá sa prešmykne cez mantinel. Je to taký atletický typ, akoby na ľade tancoval, ale veľmi húževnatý. Ak bude na sebe ďalej takto tvrdo pracovať, má veľkú šancu, že si zahrá v budúcnosti aj za áčko Slovana,“ pochválil svojho zverenca tréner Hreus.

Zach Hyman z Edmontonu strelil kuriózny gól.
V NHL padli dva kuriózne góly: Hyman skóroval ústami, Nelson po odraze od tváre Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk