Lyžiar Adam Žampa: Povedal áno poľskej kráske!

Elitný slovenský lyžiar Adam Žampa (32) urobil životný prestup, keď si v sobotu vzal za manželku bývalú poľskú lyžiarku Annu Kolasovú (26).

Elitný slovenský lyžiar Adam Žampa (32) urobil životný prestup, keď si v sobotu vzal za manželku bývalú poľskú lyžiarku Annu Kolasovú (26).

Fotogaléria

Zaľúbený pár tak spečatil svoj vzťah, ktorý začal v roku 2019. Zásnuby prebehli v júli 2021 na Slavkovskom štíte a teraz si symbolicky povedali svoje áno opäť v našom najvyššom pohorí.

Novomanželov spája nielen lyžovanie, ale aj Tatry. Rodák z Kežmarku v nich vyrastal na slovenskej strane a krásna už pani Žampová patrí do lyžiarskeho klubu zo Zakopaného na poľskej strane hôr. V ostatných sezónach však už nelyžovala aktívne, ale chodila po dejiskách Svetových pohárov (SP) ako fyzioterapeutka svojho milovaného. Adama totiž počas kariéry limitujú zranenia, preto potrebuje zvýšenú starostlivosť.

Teraz sa sympatická Poľka bude starať o nášho slalomára už ako manželka. Treba veriť, že nášmu lyžiarovi to pomôže na svahoch k lepším výkonom, keďže v uplynulej sezóne mal viackrát smolu. Preto sa mu nepodarilo splniť cieľ, ktorým bolo kvalifikovanie sa na finálové preteky Svetového pohára v obrovskom slalome, na ktoré sa dostane 25 najlepších. A práve toto by mal byť cieľ čerstvého ženáča do novej sezóny.

Argentínčanka Georgina Rodriguez a Cristiano Ronaldo.
Georgina ukazuje na internete, čo donedávna videl len Ronaldo: Kríza vo vzťahu!? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk