Slovan Bratislava stále živí nádej na titul: Gólovú prestrelku rozhodol útočník Čavrič

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase 6. kola skupiny o titul vo Fortuna lige na ihrisku MŠK Žilina 4:2. Na ...
  • Zdroj: TASR - Daniel Stehlík

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase 6. kola skupiny o titul vo Fortuna lige na ihrisku MŠK Žilina 4:2. Na triumfe hostí sa podieľal dvoma gólmi Aleksandar Čavrič. „Belasí" sa bodovo dotiahli na Dunajskú Stredu, ktorá hrala od 17.30 v Trnave.

FOTOGALÉRIA: MŠK Žilina - Slovan Bratislava

Slnečné počasie prilákalo v Žiline na futbal rekordnú sezónnu návštevu, ktorá videla opäť strelecké hody. Slovan začal aktívne a už v polovici prvého polčasu viedol o dva góly. Žilinčania sa nevzdali a Jambor dvoma exkluzívnymi strelami pod brvno vyrovnal. Po tom však taktovku zápasu prevzal do svojich rúk Vladimír Weiss mladší, ktorý najskôr prihral na gól Čavričovi a následne z úniku sám prekonal Slávika. Slovan tak získal v Žiline cenné tri body v boji o majstrovský titul.

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava 2:4 (1:2)

Góly: 35. a 51. Jambor - 5. Green, 21. a 58. Čavrič, 70. Weiss ml. Rozhodovali: Kráľovič - Poláček, Vitko, ŽK: Nemčík, Iľko, 4018 divákov.
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk