Titulový zápas Bratislavu neopúšťa! Keitu preverí nádejný borec, v klietke aj Čepo, Ryšavý či Bartl

Jedna z najúspešnejších športových organizácií Oktagon MMA sa vracia do Bratislavy už 29. apríla. Fight-card v hlavnom meste Slovenska ...

Jedna z najúspešnejších športových organizácií Oktagon MMA sa vracia do Bratislavy už 29. apríla. Fight-card v hlavnom meste Slovenska bude zdobiť okrem súboja štyroch domácich borcov aj titulový zápas šampióna ľahkej váhy Losene Keitu (10-0), ktorý si to tentoraz rozdá o dočasný titul perovej váhy s Jakubom Tichotom (5-1).

Fotogaléria

Český borec tak nahradil šampióna divízie Maté Sanikidzeho (9-2), ktorý kvôli zraneniu do súboja s Belgičanom nastúpiť nemohol.

Okrem tohto atraktívneho duelu sa môžu slovenskí fanúšikovia tešiť na súboj divokého knokautera Vlasta Čepa (11-2), ktorého bude chcieť preveriť nevyspytateľný Moldavec Ion Taburceanu, ktorý je rovnako ako Vlasto stopercentným finišerom. Narozdiel od reprezentanta Spartakus Fight Gym Trnava dvakrát zvíťazil v druhom kole, zatiaľčo Čepo pri svojich úspechoch všetkých súperov porazil už v úvodnom kole.

"V Bratislave som už zápasil a vtedy som nebol taký známy (Oktagon 27 v roku 2021). Napriek tomu mi ľudia pripravili perfektnú atmosféru, takže aj preto sa na zápas tu veľmi teším," prezradil Vlasto, ktorý sa na tento duel pripravoval v Thajsku a ako vždy aj v rodnom Srbsku.

 

Česko-slovenské derby obstará súboj medzi víťazom tretej série Oktagon Výzvy Karolom "Bomby" Ryšavým (11-5) a Matoušom Kohoutom (7-5). Ryšavý sa vracia do klietky po nepríjemnom zranení, ktoré utrpel v súboji proti Vladovi Lengálovi, teraz ho bude čakať rovnako český súper, ktorý posledne zvíťazil na body nad "Kráľom severu" Jánom Malachom.

V klietke na turnaji Oktagon 42 svoje schopnosti predvedie aj jeden z najtalentovanejších slovenských borcov Roman Paulus (9-2), ktorého preverí nováčik v Oktagone Niko Samsonidse (8-2), ktorý až siedmich súeprov ukončil v prvom kole a v jedinom prípade si víťazstvo pripísal po začiatku druhého.

V neposlednom rade Slovákov a Bratislavčanov potešil aj oznámený duel Mareka Bartla (11-12), ktorý je pripravený predviesť tradičný atraktívny výkon proti víťazovi Nemeckej Výzvy Selimovi Topuzovi (5-4). "Priznám sa, že som si tento zápas v Bratislave vypýtal. Pôvodne sa mal konať inde, som rád, že sa to podarilo dohodnúť tak, aby som sa predstavil v meste, v ktorom žijem a trénujem," vyjadril Bartl.

 

Na kvalitnej karte nechýba ani premožiteľka Moniky Chochlíkovej Katharina Dalisda. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na odvetu súboja Magnor vs Kotalík a zo známejších domácich mien nechýba ani Václav Holota či Jakub Dohnal. Free Prelims fight obstará v tomto prípade premožiteľ Selima Topuza Angličan James Lewis s Rakúšanom Dominicom Schoberom.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});