Príspevok Dominiky Cibulkovej vyvolal búrlivú diskusiu: Popíjala alkoholický nápoj pri dojčení?

Bývalá skvelá slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) si na športovom dôchodku užíva plnenie materských povinností. Dôkazom toho je ...
  • Zdroj: Northfoto

Bývalá skvelá slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) si na športovom dôchodku užíva plnenie materských povinností. Dôkazom toho je aj jej posledný príspevok na sociálnej sieti Instagram, na ktorom sa fanúšikom pochválila zábermi z krátkeho výletu v Prahe. Jeden z nich dokonca vyvolal búrlivú diskusiu.

FOTOGALÉRIA: Dominika Cibulková

Dominika Cibulková je známa svojou aktivitou na populárnej sociálnej sieti, kde má takmer pol milióna sledovateľov. Naposledy zdieľala fotografie z krátkeho zahraničného výletu. Jeden zo záberov však medzi diskutujúcimi vyvolal menšiu vlnu kontroverzie.

Jedná sa o záber, na ktorom bývalá tenistka v reštaurácii používa odsúvačku na materské mlieko. Na tom by nebolo nič zvláštne, no jedného z priaznivcov na fotografii zaujal pohárik s neidentifikovateľnou tekutinou. „Skvelé. Zmiešala si alkohol s tvojím prírodným materským mliekom," napísal podráždene. Väčšina komentujúcich však Dominike vyjadrila podporu a zastala sa jej pri negatívnych reakciách. Podľa odporúčaní navyše alkohol v malých dávkach nemá počas dojčenia škodlivé účinky.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk