Mbappé prezradil svoje plány: V PSG sa schyľuje k veľkým čistkám!

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa otvorene vyjadril k svojej budúcnosti. Útočník PSG v rozhovore pre tamojšie periodikum prezradil, ...

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) sa otvorene vyjadril k svojej budúcnosti. Útočník PSG v rozhovore pre tamojšie periodikum prezradil, že jeho cieľom je vyhrať Ligu majstrov a túži po tom len s jedným klubom.

Fotogaléria

Futbalisti Paríža Saint – Germain skončili tento rok v Lige majstrov už v osemfinále. Nad ich sily bol nemecký klub Bayern Mníchov. V PSG zavládlo opäť sklamanie a leto prinesie veľké prestupové turbulencie.

Klub s najväčšou pravdepodobnosťou opustí doterajší tréner Christopher Galtier a tiež sa rozpadne skvelý útočný trojlístok Mbappé – Messi – Neymar.

Situácia každého z nich je veľmi odlišná. Funkcionári PSG sa pre finančnú fair play potrebujú zbaviť Neymara. Ten prišiel do Paríža v roku 2017 za 222 miliónov eur. Dodnes to je prestupový rekord.

Lionel Messi dostal od vedenia PSG ponuku na predĺženie zmluvy v hodnote desať miliónov eur za rok. Je to výrazne horšia zmluva, akú má dnes. Argentínčan momentálne berie 40 miliónov eur ročne. Okrem toho Messi túži po návrate do Barcelony.

Z obávaného útočného trojlístka zostane v PSG pravdepodobne len Mbappé. V rozhovore pre noviny Tout le Sport prezradil svoje plány do budúcnosti. „Môj ďalší cieľ? Stále som hráčom Paríža a mám platnú zmluvu. Túžim s PSG vyhrať Ligu majstrov,“ objasnil Francúz a zmietol zo stola všetky prestupové špekulácie.

Sadio Mane z Bayernu Mníchov mal podľa médií po zápase drieť spoluhráča.
Incident po zápase Ligy majstrov: V kabíne Bayernu tiekla po hádke krv Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});