United hlási veľký problém: V najbližších zápasoch sa musí zaobísť bez zraneného topkanoniera

Anglický futbalový klub Manchester United sa v najbližších dueloch musí zaobísť bez svojho elitného strelca Marcusa Rashforda.
  • Zdroj: TASR/AP

Anglický futbalový klub Manchester United sa v najbližších dueloch musí zaobísť bez svojho elitného strelca Marcusa Rashforda.

Dvadsaťpäťročný odchovanec "Red Devils" totiž počas ostatného víkendu v ligovom zápase proti Evertonu (2:0) utrpel svalové zranenie, pravdepodobne v oblasti slabín. Anglický reprezentant v uvedenom súboji Premier League opustil hraciu plochu v druhom polčase a pri odchode na lavičku sa držal v danej oblasti. Informuje o tom web BBC.com.

FOTOGALÉRIA: Marcus Rashford

Vedenie klubu z Old Traffordu potvrdilo, že Rashford si niekoľko týždňov nezahrá, no uviedlo, že do súťažného diania by mal zasiahnuť ešte v závere aktuálneho súťažného ročníka.

Rodák z Manchestru má po vlaňajšom svetovom šampionáte vynikajúcu fazónu, v 28 dueloch zaznamenal 20 presných zásahov. V tejto sezóne nechýbal na ihrisku v žiadnom ligovom súboji United a konto súperov zaťažil 28 zásahmi.

Isté je, že vo štvrtok vynechá domáci duel svojho tímu vo štvrťfinále play-off Európskej ligy proti španielskemu tímu FC Sevilla.

"Útočník opustil ihrisko v 80. minúte a hneď zamieril do šatne, kde ho ošetrili. Detailné vyšetrenia potvrdili, že nebude k dispozícii počas najbližších zápasov, no očakávame, že sa vráti ešte pred koncom sezóny," uvádza sa vo vyhlásení United.

Manchester United v tomto ročníku získal domáci Ligový pohár a v EL je vo štvrťfinále. V tabuľke Premier League mu patrí 4. priečka so ziskom 56 bodov rovnako ako tretí Newcastle United.

Pred piatym Tottenhamom majú "červení diabli" náskok troch bodov a tiež aj zápas k dobru.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});