Vlhová vs. Shiffrinová v januári v Jasnej! Pre rakúske a švajčiarske médiá istota, my čakáme na FIS

Špionáž funguje aj v lyžiarskom svete. Informácie unikajú aj zo zákulisia Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS). Dôkazom sú správy, ...
  • Zdroj: br, tasr

Špionáž funguje aj v lyžiarskom svete. Informácie unikajú aj zo zákulisia Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS). Dôkazom sú správy, ktoré v sobotu zverejnili nezávisle dva zdroje, jeden rakúsky a jeden nemecký, ktoré potešia aj Slovensko.

Podľa nich by mala Jasná opäť hostiť preteky Svetového pohára v alpskom lyžovaní žien! A to v januári 2024. Znamenalo by to, že naša hviezdna lyžiarka Petra Vlhová (27) bude môcť opäť udeliť lekciu súperkám na domácom svahu! Jasná by opäť videla súboj Liptáčky s americkou star Mikaelou Shiffrinovou (28)!

FOTOGALÉRIA: Vlhová vs. Shiffrinová v januári v Jasnej!

Definitíva v máji

Rakúsky portál krone.at a švajčiarsky dobre informovaný online portálu skinews.ch zverejnili kompletný kalendár žien na zimu 2023/2024. A v tom je pri dátume 20. a 21. január napísaná Jasná ako hostiteľské stredisko. V sobotu 20. januára to bude obrovský slalom a o deň neskôr slalom.

Do Jasnej tak po rokoch 2016 a 2021 tretí raz dorazí absolútna elita v ženskom alpskom lyžovaní. „Kým to nebudeme mať oficiálne od Medzinárodnej lyžiarskej federácie, tak to berieme ako informáciu z médií,“ povedala duša všetkých „sveťákov“ v Jasnej a viceprezidentka Zväzu slovenského lyžovania Jana Palovičová, ktorá verí, že sa tieto pozitívne správy zo zahraničných zdrojov o pár dní potvrdia.

Petra Vlhová na dovolenke v Thajsku.
Petra Vlhová si užívala dovolenku v Thajsku: Romantika aj potápanie! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});