Pilot Ferrari musí bojovať s dotieravými fanúšikmi: Pokoj mu nedajú ani vo vlastnom dome!

Už má toho dosť! Pilot Formuly 1 Charles Leclerc (25) sa musí vyrovnávať so stratou súkromia potom, čo na verejnosť unikla adresa jeho ...
  • Zdroj: Northfoto

Už má toho dosť! Pilot Formuly 1 Charles Leclerc (25) sa musí vyrovnávať so stratou súkromia potom, čo na verejnosť unikla adresa jeho bydliska. Monacký jazdec stajne Ferrari sa preto obrátil na fanúšikov, aby rešpektovali jeho súkromie.

FOTOGALÉRIA: Charles Leclerc

„Vaša podpora pre mňa veľa znamená a veľmi si ju vážim, ale existujú hranice, za ktoré by sa nemalo ísť," napísal vicemajster sveta na sociálnej sieti Instagram, kde ho sleduje viac ako desať miliónov ľudí.

Talentovaný pretekár netuší, ako sa na verejnosť dostalo miesto jeho bydliska v Monaku. Od tej doby však zažíva nepríjemnosti s nezvanými hosťami.

„Viedlo to k tomu, že sa ľudia zhromažďujú pred domom s mojím bytom, zvonia a žiadajú fotografie a podpisy," uviedol Leclerc a verejnosť poprosil, aby k nemu nechodili. „Vždy sa zastavím, keď sa stretneme na ulici alebo pri trati, ale nepôjdem dole, pokiaľ ma navštívite doma," apeloval pilot Ferrari na fanúšikov.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});