Expartnerka hviezdy Bayernu Mníchov šokovala fanúšikov: Ja som nebola tá, ktorá podvádzala

Z veľkej lásky nič nezostalo. Športový pár v zložení Alphonso Davies (22) a Jordyn Huitemaová (21) minulý rok v máji rozchodom šokoval ...
  • Zdroj: TASR/AP

Z veľkej lásky nič nezostalo. Športový pár v zložení Alphonso Davies (22) a Jordyn Huitemaová (21) minulý rok v máji rozchodom šokoval fanúšikov. Až teraz však šikovná kanadská futbalista prezradila, prečo ich vzťah stroskotal.

FOTOGALÉRIA: Alphonso Davies

Zamilované fotografie, videá a srdcervúce odkazy. Vzťah futbalistu Bayernu Mníchov Alphonsa Daviesa a futbalistky Jordyn Huitemaovej vyzeral, že bude trvať večne. Nuž, nevyšlo to. Populárny pár sa nakoniec rozišiel, čo zaskočilo viacerých fanúšikov.

„Je to dobrý človek, ktorého si veľmi vážim. Prajem jej to najlepšie a prosím všetkých, aby rešpektovali naše súkromie," napísal vtedy Davies na sociálnej sieti Twitter.

​Teraz ale všetko nasvedčuje tomu, že ich vzťah nebol až taký rozprávkový, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. S vysvetlením prišla samotná Huitemaová, ktorá jednému zo sledovateľov na platforme TikTok odpovedala na otázku, prečo sa rozišli. „Ja som nebola tá, ktorá podvádzala," prezradila mladá futbalistka amerického tímu OL Reign. Tá si medzičasom našla nového partnera. Aktuálne chodí s dominikánskym bejzbalistom Juliom Rodríguezom. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});