Messi dostal šialenú ponuku, môže sa zapísať do histórie: Ronaldo môže len ticho závidieť!

Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) dostal exkluzívnu ponuku a pravdepodobne by to bol najvyšší plat v histórii futbalu. Môže zarábať ...

Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) dostal exkluzívnu ponuku a pravdepodobne by to bol najvyšší plat v histórii futbalu. Môže zarábať dvakrát viac ako Cristiano Ronaldo (38).

Fotogaléria

Ak sú informácie Fabrizia Romana správne, Messi môže zarobiť neskutočný balík peňazí. Majitelia Al Hilal, klub zo Saudskej Arábie, ponúkli slávnemu Argentínčanovi 400 miliónov eur za rok.

Messi by bol teda každý deň bohatší o 1,2 milióna eur! To je dvojnásobok sumy, ktorú v súčasnosti zarába Cristiano Ronaldo v Al Nassr a pravdepodobne najvyšší plat v histórii futbalu. Ak Messi ponuku prijme, jedna z najväčších rivalít v histórii futbalu bude mať na Blízkom východe novú epizódu.

Messi má momentálne na stole tri ponuky. PSG mu núka 10 miliónov eur za sezónu (namiesto predchádzajúcich 40 miliónov), čo je suma, ktorú by v Saudskej Arábii zarobil len za osem dní a v tomto rozmedzí sa pohybuje aj ponuka Barcelony.

„V hre je veľa vecí, ale myslím si, že najdôležitejším faktorom bude Lionelova túžba vrátiť sa na Nou Camp. Leo vie, že toto je jeho domov, že naše dvere sú otvorené a že budeme radi, ak sa rozhodne vrátiť,“ povedal nedávno Xavi, tréner FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo je vo forme.
Cristiano Ronaldo priviedol fanúšikov do tranzu: Gól pripomínajúci časy starej slávy Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});