Anglická polícia má plné ruky práce: Nepríjemná dohra prestížného derby zápasu

Nemilé prekvapenie. Súboje medzi Manchestrom City a Liverpoolom sú v posledných rokoch ozbodou anglickej futbalovej Premier League. Naposledy ...
  • Zdroj: Northfoto

Nemilé prekvapenie. Súboje medzi Manchestrom City a Liverpoolom sú v posledných rokoch ozbodou anglickej futbalovej Premier League. Naposledy si tieto veľkokluby zmerali sily počas uplynulého víkendu. Obhajca titulu doma deklasoval „červených" 4:1, no emócie niektorých fanúšikov neochladli ani po záverečnom hvizde.

FOTOGALÉRIA: Nepríjemná dohra prestížného derby zápasu

Odchod futbalistov Liverpoolu z Manchestru sa nezaobišiel bez problémov. Pravdepodne jednému z domácich priaznivcov nestačilo pomerne jednoznačné víťazstvo, a tak si svoju zostávajúcu zlosť vybil na klubovom autobuse súpera.

Pri ceste zo štadióna Etihad naň totiž podľa informácií portálu The Athletic hodil tehlu, po ktorej zostalo prasknuté okno. Incident sa našťastie zaobišiel bez zranení a momentálne sa ním už zaoberá polícia.

Incidenty tohto druhu sú absolútne neprijateľné. Na vyšetrovaní budeme plne spolupracovať," stručne a rázne reagovali na celú situáciu predstavitelia Manchestru City. Úradujúcim anglickým šampiónom patrí v tabuľke druhá priečka so stratou ôsmich bodov na Arsenal, Liverpool je ôsmy.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk