Sexy pilotka Lindsay Brewerová: Miluje Hamiltona a v pošte má plno penisov

Keď poviem, že je pretekárka, nikto jej neverí. Americká pilotka Lindsay Brewerová (25) bola považovaná za sľubný motokárový talent a ...
  • Zdroj: Northfoto

Keď poviem, že je pretekárka, nikto jej neverí. Americká pilotka Lindsay Brewerová (25) bola považovaná za sľubný motokárový talent a budúcnosť IndyCar. Teraz jazdí vo formuly seriál USF Pro 2000.

Lindsay drží neoficiálny titul najkrajšej vodičky sveta a veru, niet sa čomu diviť. Vyzerá sexy, všade kde sa objaví, je okamžite stredobodom záujmu. Svojich fanúšikov má aj na sociálnej sieti, sleduje ju 3,5 milióna ľudí. Je influencerkou, modelkou, ktorá dokonca vydáva vlastnú kryptomenu.

 

 

 

 

„Baví ma ľuďom ukazovať, že posúvanie hraníc je možné. Chcem využiť svoju popularitu a byť pre nich inšpiráciou,“ povedala americkým médiám. Lindsay sa na sociálnych sieťach rada predvádza v spodnej bielizni či plavkách.

 

 

„Píše mi veľa mužov. Niektorí chvália, ale sú aj takí, ktorí mi do pošty posielajú fotky svojich penisov,“ prezradila pikantnosti zo svojho života. A krásna Američanka otvorene hovorí aj o svojim idolovi: „Mojim idolom je Lewis Hamilton.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});