Fotka, ktorá spôsobila otras na internete: Veronika prehovorila o vzťahu so Slafkovským

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) sa stal pre médiá a verejnosť magnetom. Všetko odštartoval úspešný olympijský turnaj ...
  • Zdroj: SITA/AP, instagram/vobeckaveronika

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) sa stal pre médiá a verejnosť magnetom. Všetko odštartoval úspešný olympijský turnaj v Pekingu a draft z 1. miesto do NHL. Nečudo, že sa o neho začali zaujímať aj krásne dievčatá.

FOTOGALÉRIA: Veronika Vobecká

Rodák z Košíc odštartoval sezónu v Montreale Canadiens, kde ako nováčik predviedol solídne výkony. Žiaľ, svoje kvality nemohol naplno ukázať, lebo ho zastavilo v januári zranenie.

Slafkovský odohral v drese Montrealu 39 duelov, v ktorých zaznamenal štyri góly a šesť asistencii. Do bojov v NHL túto sezónu pre zranenie už nezasiahne.

Juraj sa vďaka svojmu hokejovému nadaniu stal okamžite magnetom pre verejnosť a získal si sympatie u mnohých žien.

Očaril aj českú influencerku Veroniku Vobeckú, ktorá sa do Slováka okamžite zaľúbila. „V lete sme sa bavili a záber na sociálne siete som nezverejnila preto, aby som si nahrabala čísla. Myslela som si, že som našla niekoho, koho mám rada, s kým mi je dobre, všetko bolo skvelé, verte mi, nie som človek, ktorý klame," prezradila na sociálnej sieti TikTok.

Slovenský hokejista Miloš Kelemen zaznamenal svoj prvý gól v NHL.
Kelemen prvýkrát skóroval v NHL, Tampa je v play off Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});