Washington po 15 rokoch zrejme bez playoff: Fehérváry sa však už teší na MS!

Tímu sezóna príliš nevyšla, no po individuálnej stránke je spokojný. Hokejový obranca Martin Fehérváry (23) porozprával v rozhovore pre ...
  • Zdroj: SITA/AP

Tímu sezóna príliš nevyšla, no po individuálnej stránke je spokojný. Hokejový obranca Martin Fehérváry (23) porozprával v rozhovore pre Nový Čas o sezóne ako na hojdačke.

Počas sezóny ste v obrane často hrali s rôznymi partnermi, sedelo vám to?

Pre mňa to bola skvelá možnosť nazbierať cenné skúsenosti. Áno, často sme v obrane menili parťákov, nemyslím teraz konkrétne len mňa, ale celkovo celý tím. Obranné dvojice sa mnohokrát premiešavali aj priamo počas zápasov. Bola to zábava.

Zdravotne ste na tom momentálne ako?

Mal som dve zranenia, stále preto nie som fit na 100 percent. Bolo to ako na hojdačke. Raz dobre, potom horšie, potom zase dobre… Celkovo si ale myslím, že som podával výkony, aké sa odo mňa očakávali – hrať vzadu a byť tvrdý. Tieto úlohy som si plnil, takže to je fajn.

Už ani Ovečkin nie je najmladší… Neuvažuje vedenie nad generálnou prestavbou tímu?

Toto nie je otázka na mňa. Ťažko povedať, aký postoj majú predstavitelia klubu, či už generálny manažér, alebo majiteľ. Uvidíme, ako sa to vyvinie.

Majstrovstvá sveta sa pomaly blížia, už ste uvažovali, či prídete posilniť tím Craiga Ramsayho?

Vždy som rád išiel reprezentovať, takže uvidíme, ako sa to celé vyvinie. Ešte neviem, aký presne bude koniec sezóny. Ale ak by všetko do seba zapadlo, tak určite rád prídem podporiť národný tím.

Na galavečere boli aj rodičia - otec Jozef a mama Slávka.
Hokejbalový talent roka Nela Lopušanová vymenila dres za šaty: Prvýkrát v lodičkách Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});