Washington po 15 rokoch zrejme bez playoff: Fehérváry sa však už teší na MS!

Tímu sezóna príliš nevyšla, no po individuálnej stránke je spokojný. Hokejový obranca Martin Fehérváry (23) porozprával v rozhovore pre ...
  • Zdroj: SITA/AP

Tímu sezóna príliš nevyšla, no po individuálnej stránke je spokojný. Hokejový obranca Martin Fehérváry (23) porozprával v rozhovore pre Nový Čas o sezóne ako na hojdačke.

Vysvetlil dôvody, prečo sa Washingtonu Capitals nepodarilo po dlhých pätnástich rokoch postúpiť do play-off, ale aj to, či by mal záujem v máji podporiť reprezentačný tím trénera Craiga Ramsayho na majstrovstvách sveta.

FOTOGALÉRIA: Fehérváry

Na play-off pre Washington to už tento rok nevyzerá, kde sa stala chyba?

Nepodávali sme zrejme dostatočné výkony nato, aby sme postúpili. Plus tam bolo aj veľa zranení, ktoré určite mali tiež vplyv na hru. Chýbala nám konzistentnosť v celej sezóne, čo sa potom odrazilo aj v tabuľke.

Panuje z toho v organizácii Capitals sklamanie?

Samozrejme, že áno. Nedostať sa do play-off po pätnástich rokoch určite mrzí.

Ako ste spokojný so sezónou po individuálnej stránke?

Som spokojný. Trávil som veľa času na ľade, čo je super. Nie som síce ofenzívny obranca, no moja úloha je úplne iná. Snažím sa hrať na obidve strany, byť tvrdý vzadu a robiť všetko na 100 percent hlavne v obrannej zóne. Keď potom môžem, tak sa snažím podporiť aj útok.

Slovenský hokejista Miloš Kelemen zaznamenal svoj prvý gól v NHL.
Kelemen prvýkrát skóroval v NHL, Tampa je v play off Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});