Obrat Ružomberku napokon nevyšiel: Šefčík zažiaril dvoma gólmi v rozpätí štyroch minút

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v 3. kole v skupine o udržanie sa vo Fortuna lige s MFK Ružomberok 2:2. Tréner hostí Peter ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v 3. kole v skupine o udržanie sa vo Fortuna lige s MFK Ružomberok 2:2. Tréner hostí Peter Struhár po treste od Disciplinárnej komisie Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) sledoval sobotňajší duel iba z tribúny.

Domáci otvorili skóre stretnutia v 60. minúte, keď sa presadil Lukáš Jánošík. Ružomberčania však potom v priebehu štyroch minút dokázali streliť dva góly, keď striedajúci Samuel Šefčík krátko po príchode na ihrisko presne zamieril z priameho kopu a potom pridal aj svoj druhý presný zásah. Michalovčania však v úplnom závere vyrovnali na 2:2, keď aj Jánošík zaznamenal svoj druhý gól v zápase. Hostia vedú skupinu o udržanie sa s deväťbodovým náskokom práve pred Michalovcami.

Róbert Mak sa teší z gólu v reprezentačnom drese.
Mak žiari v repre aj v Austrálii: Senzačný gól vyrazil dych! Zobraziť článok


MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 2:2 (0:0)
Góly:
60. a 90.+3 Jánošík - 65. a 69. Šefčík. Rozhodovali: Očenáš – Roszbeck, Halíček, ŽK: Kanu (Michalovce), 448 divákov
Michalovce: Száraz - Magda, Marjanovič, Ranko, Volanakis - Qose (85. Slebodník), Njie (76. Begala), Kanu (85. Vaško)- Žofčák (46. Jánošík), Marcin, Adekunle (76. Krivokapič)
Ružomberok: Frühwald - Madleňák, Maslo, Mojžiš, Selecký – Zsigmund, Domonkos (64. Luterán) - Gerec (82. Macejko), Chrien, Boďa (64. Šefčík) – Bobček (90.+2 Kelemen)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});