Líder slovenskej najvyššej súťaže si poistil kľúčového hráča: Šikovný záložník sa už do Plzne nevráti

Slovenský futbalový klub DAC Dunajská Streda si uplatnil opciu na Miroslava Káčera. Dvadsaťsedemročný hráč prišiel do tímu v júli na ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský futbalový klub DAC Dunajská Streda si uplatnil opciu na Miroslava Káčera. Dvadsaťsedemročný hráč prišiel do tímu v júli na hosťovanie z Plzne a v piatok podpísal zmluvu do júna 2026. DAC predĺžil v ten istý deň aj kontrakt brankára Samuela Petráša.

FOTOGALÉRIA: Miroslav Káčer

Káčer odohral za vedúci tím najvyššej slovenskej súťaže v tejto sezóne 26 zápasov vo všetkých súťažiach a strelil jeden gól. „S trénerom aj vedením klubu sme sa na túto tému rozprávali už dlhšiu dobu, v podstate od začiatku zimnej prípravy. Trošku to trvalo, ale finálna verzia dohody sa zrodila za jeden deň. Som rád, že tu môžem pokračovať a napredovať v kariére. Tento krok bol z mojej strany jasný," citovala stredopoliara klubová webstránka.

„Miro sa od prvého dňa v Dunajskej Strede stotožnil s našimi klubovými hodnotami. Cítime, že je kľúčový hráč pre naše budúce úspechy," povedal Jan Van Daele, športový riaditeľ klubu. Káčer je odchovanec MŠK Žilina, s ktorou získal v roku 2017 ligový titul a rovnaký úspech dosiahol vlani s Plzňou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});