Bývalá hviezda Manchestru City opäť vystrašila fanúšikov: Srdcový šok v priamom prenose!

Desivý zážitok. V roku 2021 bol argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero (34) prinútený ukončiť svoju profesionálnu kariéru kvôli ...
  • Zdroj: Northfoto

Desivý zážitok. V roku 2021 bol argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero (34) prinútený ukončiť svoju profesionálnu kariéru kvôli vážnym srdcovým problémom, ktoré sa u neho nečakane objavili. Teraz však opäť vystrašil všetkých fanúšikov, keď ho počas rozhovoru na platforme Twitch zastihla srdcová arytmia.

Moderátora aj sledujúcich v tej chvíli zachvátila panika, no všetko napokon bezproblémovo vyriešil špeciálny čip v kardiostimulátore, ktorý nedávno futbalistovi voperovali.

FOTOGALÉRIA: Sergio Agüero

Bývalý hráč Atlética Madrid, Manchesteru City či Barcelony sa počas interview so španielským streamerom Ibaiom Llanosom z ničoho nič odmlčal a chytil sa za hrudník. Llanosa tento moment poriadne prekvapil. „Čo sa deje? Mám zavolať doktora?" pýtal sa okamžite niekdajšej futbalovej hviezdy. Moderátor bol pripravený bez váhania ukončiť rozhovor a pomôcť Agüerovi. Situácia sa ale našťastie rýchlo upokojila.

„Myslím...myslím, že som mal miniarytmiu," vyšlo po chvíli z úst vicemajstra sveta z roku 2014. Ďalej divákom priblížil a vysvetlil, ako funguje prístroj v jeho tele. „Srdcová arytmia upozornila kardiostimulátor, ktorý následne reagoval na problém malým výbojom. Mám v tele čip, ktorý všetko kontroluje, riadi a vysiela prístroju príslušný signál," prezradil Agüero. Moderátorovi taktiež na mobilnom telefóne ukázal, že systém skutočne zaznamenal nepravidelný tep.

Rodák z Buenos Aires síce pred dvomi rokmi kvôli spomínanému zdravotnému problému ukončil kariéru, no práve voperovaný špeciálny čip mu dal ďalšiu nádej. Momentálne je tak hráčom ekvádorského mužstva Barcelona SC.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});