Majster sveta žartuje na účet Ronalda: Štipľavý odkaz!

Bývalý francúzsky futbalista Frank Leboeuf (55), majster sveta z roku 1998, vtipkoval na účet Cristiana Ronalda (38).
  • Zdroj: TASR/AP

Bývalý francúzsky futbalista Frank Leboeuf (55), majster sveta z roku 1998, vtipkoval na účet Cristiana Ronalda (38).

Momentálne expert televíznej stanice ESPN začiatkom februára odporúčal Ronaldovi, aby definitívne zavesil kopačky na klinec. „Myslím si, že je čas, aby sa Cristiano Ronaldo zamyslel nad tým, čo robí so svojím životom a kariérou. Nechcem sa naňho pozerať a cítiť ľútosť, pretože bol na vrchole dlhé roky. Nechcem, aby sa stal obyčajným hráčom, pretože sme zvyknutý, že je výnimočný. Bol by som radšej, keby ukončil kariéru na vrchole a ďalšie dva-tri roky sa nerozpadol,“ povedal Frank Leboeuf, ktorý sa okamžite stal terčom kritiky. 

Situácia sa zopakovala počas kvalifikačných zápasov o postup na EURO 2024. Ronaldo odohral dva zápasy a dal dovedna štyri góly. Kritici pripomenuli Leboeufovi jeho slová, ten okamžite reagoval.

„Ľudia mi hovorili, že som hlupák a nerozumiem futbalu. Čítal som, že o ňom nič neviem, pretože Ronaldo nám nedávno dokázal, že strieľa góly. Tiež som sa dozvedel, že som nikdy nebol na jeho úrovni. A viete čo? Títo ľudia mali pravdu. Nikdy som nebol na jeho úrovni, pretože som vyhral majstrovstvá sveta a on nie,“ glosoval Francúz.

Na archívnej snímke z 13. decembra 2022 bývalý futbalista FC Barcelona Neymar, ktorý hráva v drese Paríža St. Germain, máva počas príchodu do budovy súdu v Barcelone.
Neymar holduje hazardu: Prehral milión eur a potom prišlo toto Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});