Bývalá biatlonistka Vítková: Nedávno si prevzala bronz z OH, teraz oznámila radostnú správu

Bývalá biatlonistka Veronika Vítková (43) sa stala dvojnásobnou mamičkou. Majsterka sveta a trojnásobná olympijská medailistka má druhú ...
  • Zdroj: instagram/verca.vitkova

Bývalá biatlonistka Veronika Vítková (43) sa stala dvojnásobnou mamičkou. Majsterka sveta a trojnásobná olympijská medailistka má druhú dcéru, ktorú s partnerom Marekom Lejskom pomenovali Barbora.

Rodáčka z Vrchlabia o tom informovala na svojom instagrame. Pred necelými tromi rokmi priviedla na svet dcéru Elišku.

"Tak a je to. Ďalší dobrodruh začína," napísala Vítková na sociálnej sieti k vyfotenému papieru z pôrodnice.

 

 

Vítková sa v pokročilom štádiu tehotenstva objavila aj na marcovom Svetovom pohári v Novom Meste na Morave, kde s ďalšími bývalými reprezentantkami Gabrielou Soukalovou, Jitkou Landovou a Evou Puskarčíkovou prevzala dodatočne bronz z OH 2014. České reprezentantky obsadili v Soči pri víťazstve Ukrajiny štvrté miesto, pôvodne druhé Rusky ale boli neskôr diskvalifikované kvôli dopingu.

Biatlon neopustí, ale ako povedala, teraz chce žiť.
Marte Olsbuová Röiselandová: Od reparátu z biatlonu k titulu kráľovná biatlonu Zobraziť článok

Najväčší individuálny úspech dosiahla Vítková pred piatimi rokmi na ZOH v Pjongčangu, kde skončila tretia v šprinte. V Soči získala popri bronze zo štafety žien tiež striebro v mixe. V rovnakej disciplíne oslavovala v roku 2015 zlatú medailu na majstrovstvách sveta v Kontiolahti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});