Kričala od bolesti a zúfalstva: Hviezdnu tenistku museli odviezť z kurtu na vozíku!

Hrôza na tenisovom turnaji v Miami! Kanadská tenistka Bianca Andreescuová (22) utrpela desivé zranenie, kričala od bolesti a zúfalstva. ...
  • Zdroj: reprofoto twitter

Hrôza na tenisovom turnaji v Miami! Kanadská tenistka Bianca Andreescuová (22) utrpela desivé zranenie, kričala od bolesti a zúfalstva. Z kurtu ju museli odviezť na invalidnom vozíku.

FOTOGALÉRIA: Andreescu

Divákom naskakovali od hrôzy zimomriavky! Bývalá svetová štvorka Bianca Andreescuová utrpela na turnaji v Miami hrozivé zranenie. V osemfinálovom súboji s Ruskou Jekaterinou Alexandrovovou po prehratom tajbrejku úvodného setu vyhrávala 2:0 v druhom dejstve. Pri dobiehaní jednej z loptičiek ale padla na kurt a začala kričať v obrovských bolestiach a zúfalstve!

 

 

Z kurtu sa ozývali výkriky: „Znovu nie!“ a „Nikdy som ešte necítila takúto bolesť." Kanadská tenistka sa okamžite dostala do opatery zdravotníkov. Napokon ju museli pre zranenie členka odviezť z kurtu na invalidnom vozíku. Turnaj v Miami je pre Andreescuovú evidentne zakliaty. Pre zranenie tu predčasne skončila už tretíkrát! Pred štyrmi rokmi ju zastavilo zranené rameno a vo finále pred dvoma rokmi členok.

 

 

Pekné gesto ukázala jej ruská súperka. Alexandrovová prišla za zranenou Kanaďankou a poriadne ju vystískala na znak podpory. „Je mi veľmi ľúto, čo sa jej stalo. Bolo bolestivé sledovať, aké veľké bolesti mala na kurte. Nemohla som jej pomôcť, nemohla som robiť nič, čo je hrozné. Myslím, že čoskoro bude v poriadku a želám jej rýchle uzdravenie," hovorila Ruska po zápase.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});