Dráma v Španielsku: Mladík na ihrisku skolaboval, potom ale všetkých prekvapil

Celým srdcom oddaný mužstvu! Dramatické chvíle zažili diváci počas zápasu v tretej španielskej futbalovej lige.
  • Zdroj: reprofoto/Twitter/Hernán Rodriguez

Celým srdcom oddaný mužstvu! Dramatické chvíle zažili diváci počas zápasu v tretej španielskej futbalovej lige.

Srbský obranca v službách Córdoby Dragiša Gudelj (25) v 11. minúte zápasu na ihrisku skolaboval a museli ho oživovať. Na pomoc prišli hneď hráči i zdravotníci. Niektorí hráči i diváci sa na dramatickú situáciu nemohli pozerať a radšej odvrátili zrak inam. Začal sa boj o život mladého Srba. Podľa španielskeho denníka Marca utrpel Gudelj zástavu srdca. Našťastie, sa zdravotníkom podarilo život mladého futbalistu zachrániť, za čo si vyslúžili obrovský potlesk z tribún.

 

 

To, čo ale nastalo potom, sa len tak nevidí. Srb pri prevoze do sanitky zázračne „ožil“ a hlásil svoj návrat na ihrisko. So spoluhráčmi i ľuďmi okolo sanitky diskutoval, že je už v poriadku a môže pokračovať v hre. Zdravotníci mu však návrat zatrhli a v nemocnici absolvoval vyšetrenia.

„Na nejaký čas tam bola zástava srdca.  Vo chvíli, keď ale opúšťal ihrisko, bol plne pri vedomí a chcel ďalej hrať. Je v stabilizovanom stave,“ vyjadril sa generálny riaditeľ Córdoby Javier González Calvo. Súboj Córdoby CF s Rancingom Ferrol, ktorý za stavu 1:1 v 11. minúte prerušili, sa už nedohral.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});