Tréner Bosny sa dostal do konfliktu s fanúšikmi v Bratislave: Ostrá prestrelka!

Fanúšikovia Bosny a Hercegoviny po prehre zúrili a odniesol si to tréner Faruk Hadžibegič. So skupinou prívržencov sa dostal na Tehelnom ...
  • Zdroj: Reprofoto youtube/SportSport

Fanúšikovia Bosny a Hercegoviny po prehre zúrili a odniesol si to tréner Faruk Hadžibegič. So skupinou prívržencov sa dostal na Tehelnom poli do konfliktu.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Bosna a Hercegovina

Bosna vstúpila do kvalifikácie domácim víťazstvom s Islandom 3:0, no v Bratislave vyšla naprázdno. „Odohrali sme katastrofálny zápas. V prvom polčase sme na ihrisku takmer neexistovali. Slováci si vytvárali množstvo šancí, ktoré napokon aj využili,“ uviedol web sportsport.ba.

Po stretnutí sa tréner Hadžibegič dostal do konfliktu s hŕstkou fanúšikov Bosny a Hercegoviny. „Diváci žiadali Hadžibegića, aby vrátil do zostavy Edina Džeka, Amera Gojaka a Rade Krunića,“ dodali Bosniaci.

Slováci sa revanšovali za nevydarený úvod kvalifikácie o postup na ME 2024 do Nemecka, na bezgólovú remízu s Luxemburčanmi v Trnave zareagovali nedeľňajším víťazstvom 2:0 nad výberom Bosny a Hercegoviny v Bratislave a pripísali si tri body do tabuľky J-skupiny.

Zverenci trénera Francesca Calzonu sú po dvoch zápasoch na druhom mieste v skupine so ziskom štyroch bodov a o dva body za vedúcimi Portugalčanmi.

Najbližšie sa tím SR predstaví v boji o Euro 2024 v júni, absolvuje dve stretnutia u súperov. Najprv 17. 6. vycestuje na Island a o tri dni neskôr absolvuje duel v Lichtenštajnsku, hrať sa bude v Reykjavíku resp. Vaduze.

Na snímke uprostred s číslom 20 Róbert Mak po strelení gólu.
Slováci zabrali v správny čas, Mak: Bosniaci nevedeli, čo majú s nami robiť Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});