Fanúšikovia Slovana si pýtajú hlavu trénera Pardavého: Akú sériu to pozeral?

Trpký záver sezóny! Obhajca titulu majstra Slovenska končí už vo štvrťfinále. Hokejisti Michaloviec sa postarali o jedno z najväčších ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

Trpký záver sezóny! Obhajca titulu majstra Slovenska končí už vo štvrťfinále. Hokejisti Michaloviec sa postarali o jedno z najväčších prekvapení, keď z pozície outsidera vyradili vo štvrťfinále hokejovej extraligy Slovan Bratislava 4:2 na zápasy.

FOTOGALÉRIA: Tipos Extraliga: Michalovce - Slovan

Stali sa tak prvým tímom v histórii slovenskej hokejovej extraligy, ktorý postúpil do semifinále z 8. miesta po základnej časti.

Michalovce zdolali Slovan vo všetkých domácich zápasoch základnej časti a túto bilanciu si udržali aj vo štvrťfinálovej sérii. Ako dôležité sa ukázalo, že z dvoch duelov na Slovane si odniesli nádejný stav 1:1. Následnými víťazstvami na domácom ľade vykročili za najväčším štvrťfinálovým prekvapením v sezóne. Ani prehra 0:4 v piatom zápase nenaštrbila ich sebavedomie a na domácom ľade nedovolili Slovanu ani jeden gól.

Na snímke autor prvého gólu Zach Osurn (Michalovce).
Veľká senzácia je na svete: Michalovce vystavili Slovanu štvrťfinálovú stopku! Zobraziť článok

"V prvom rade gratulujem Michalovciam k postupu. Musím uznať, že tréneri spravili s tímom veľmi dobrú prácu a na play off ho veľmi dobre pripravili. Šiesty zápas bol z našej strany najslabší v sérii, čo je paradoxné. V prvej tretine boli Michalovce lepšie, dostali sa do tlaku po našich chybách. V druhej to bolo vyrovnanejšie, mali sme šance, ale do hry sa gólmi dostali domáci. Na našich hráčoch bola badať nervozita z tlaku. Žiaľ, bez streleného gólu sa nedá zvíťaziť," začal svoje hodnotenie tréner belasých Ján Pardavý.

"Sezóna bola pre mňa veľmi náročná. Prehry patria k životu a treba sa k nim chlapsky postaviť. Hráčom nemôžem vytknúť absolútne nič. V celej sérii i počas celej sezóny odovzdali maximum. Bohužiaľ, bolo to málo," dodal Pardavý. A práve jeho nekritický postoj vyvolal na sociálnej sieti okamžite ostré reakcie.

„Akú sériu to pozeral? Pardavý to dal na Calzonu,“ reagoval jeden z fanúšikov Slovana. „Nechápal som stále, ako mohol niekto Pardavého zvažovať za repre trénera, keď skončí Ramsay. Jeho trénerské „úspechy“ z Trenčína a blamáž v Slovane. Dúfam, že ďalšie dôkazy o jeho kvalite už nebudú potrebné,“ pridal sa ďalší fanúšik. „Nech sa páči. Snáď je pán majiteľ naďalej spokojný s prácou generálneho manažéra a trénera,“ píše iný priaznivec.

Či neúspešná sezóna bude mať v kabíne a na trénerskej lavičke Slovana dohru, ukážu najbližšie dni.

Štvrťfinále play-off: Michalovce - Slovan 4:2 na zápasy

 

1. zápas: Slovan - Michalovce 5:2

2. zápas: Slovan - Michalovce 2:3 pp

3. zápas: Michalovce - Slovan 3:2 pp

4. zápas: Michalovce - Slovan 3:1

5. zápas: Slovan - Michalovce 4:0

6. zápas: Michalovce - Slovan 3:0

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});