Dôkaz, že vek je len číslo: Nestarnúci Green si takto vychutnal grécku superhviezdu

Ohúril basketbalový svet. Skúsený americký basketbalista Jeff Green (36) je dlhodobo známy svojimi výbornými skokanskými schopnosťami, ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ohúril basketbalový svet. Skúsený americký basketbalista Jeff Green (36) je dlhodobo známy svojimi výbornými skokanskými schopnosťami, ktoré opäť naplno predviedol v nočnom zápase proti Milwaukee Bucks. Veterán Denveru Nuggets si tentokrát vyšliapol na obrovitú grécku superhviezdu - Giannisa Antetokounmpa (28).

FOTOGALÉRIA: Jeff Green

Napriek stúpajúcemu veku Jeff Green nebojuje so stratou atletickosti a dokazuje, že vek je len číslo. V minulosti predviedol rodák z Cheverly viacero efektných smečov, no práve ten posledný môžeme s určitosťou zaradiť medzi najkrajšie momenty jeho kariéry. Vyšliapnuť si na jedného z najlepších a najobávanejších hráčov súčasnosti? To dokáže len málokto, a práve Greenovi sa to podarilo.

Hviezdna chvíľa krídelníka Denveru Nuggets prišla na začiatku poslednej štvrtiny,  keď mal jeho tím pohodlný dvojciferný náskok. Green sa dostal k lopte na vrchu trojkového oblúka, vďaka skvelému naznačeniu obišiel svojho obrancu a otvorila sa mu cesta priamo pod kôš. Tam ho síce čakal hviezdny Giannis Antetokounmpo, no to mu vôbec neprekážalo a cez obrovitého Gréka (2,11 m) suverénne „zavesil". Spoluhráči i fanúšikovia boli vo vytržení.

Denver sa napokon radoval z jasného víťazstva nad Milwaukee v pomere 129:106.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});