Absolútne šialenstvo! Hokejisti Bostonu a Tampy sa do seba pustili hneď po úvodnom buly

Koniec základnej časti najlepšej hokejovej ligy sveta NHL je už za dverami a čoraz viac vo vzduchu cítiť napätú play-off atmosféru. Medzi ...
  • Zdroj: TASR

Koniec základnej časti najlepšej hokejovej ligy sveta NHL je už za dverami a čoraz viac vo vzduchu cítiť napätú play-off atmosféru. Medzi najväčších favoritov na zisk Stanley Cupu patrí Boston Bruins, no zuby si brúsi aj Tampa Bay Lightning. Práve tieto dva tímy sa stretli v sobotu večer a diváci boli svedkami nevídaného šialenstva.

FOTOGALÉRIA: Boston Bruins vs. Tampa Bay Lightning

Rivalita medzi dvomi poprednými organizáciami je nesporná, no bostonská TD Garden zažila v sobotu nečakaný návrat do starých čias NHL. Neubehlo totiž ani desať sekúnd od úvodného vhadzovania a už lietali prvé päste. Do vyrovnávania účtov sa zapojili všetci hráči na ľade.

O najlepší súboj sa postarala dvojica Hathaway - Maroon. Dvaja robustní útočníci si nič nedarovali a rozhodcovia mali plné ruky práce, aby ich od seba oddelili.

Od tohto momentu sa však už obe mužstvá sústredili výlučne na hokej. Boston si napokon poradil s Tampou Bay, na ktorej súpiske nechýbal ani slovenský obranca Erik Černák, najtesnejším rozdielom 2:1. „Medvede" tak natiahli víťaznú šnúru už na šesť zápasov a navyše si v predstihu zabezpečili titul v Atlantickej divízii. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});