Spišská Nová Ves sa odmietla rozlúčiť so sezónou: O postupujúcom rozhodne siedmy zápas v Banskej Bystrici

Hokejisti Spišskej Novej Vsi triumfovali v šiestom štvrťfinálovom zápase play-off Tipos extraligy na domácom ľade nad Banskou Bystricou ...
  • Zdroj: TASR - František Iván

Hokejisti Spišskej Novej Vsi triumfovali v šiestom štvrťfinálovom zápase play-off Tipos extraligy na domácom ľade nad Banskou Bystricou 4:2. V sérii hranej na štyri víťazstvá vyrovnali stav na 3:3. Rozhodujúci siedmy duel je na programe v pondelok o 18.00 h v Banskej Bystrici.

FOTOGALÉRIA: 6. zápas: SNV - BB

Spišiaci boli v úvode aktívnejší a v 4. minúte otvorili skóre stretnutia. Presilovú hru využil Juraj Majdan, ktorý tečoval pred bránkou prihrávku od Nolana LaPorteho. Hostia však za krátko vyrovnali na 1:1, Patrik Bačik strelou od modrej čiary prekonal brankára Marcela Melicherčíka.

Druhá tretina priniesla niekoľko šancí na oboch stranách, ale nikto sa nedokázal presadiť. Domáci sa v tretej tretine opäť dostali do vedenia, keď Majdan po prihrávke od Kalea Kerbashiana strelil svoj druhý gól v zápase. V závere Elias Ulander dvoma presnými zásahmi do prázdnej bránky upravil na 4:1, Bystrica dokázala 30 sekúnd pred koncom už len znížiť na 2:4 po góle Gilberta Gabora.

Adam Sýkora si sezónu predĺži za veľkou mlákou.
Po vypadnutí Nitry mu sezóna nekončí: Adam Sýkora mieri do zámoria! Zobraziť článok

Tipos extraliga - štvrťfinále play-off, šiesty zápas /na 4 víťazstvá/:

HK GROTTO Spišská Nová Ves – HC '05 Banská Bystrica 4:2 (1:1, 0:0, 3:1) - /stav série: 3:3/​​​​​​​
Góly:
4. Majdan (LaPorte, Vartovník), 49. Majdan (Kerbashian), 57. Ulander, 59. Ulander (Kerbashian) – 6. Bačik (Gašpar, Luža), 60. Gabor (Holenda). Rozhodovali: Stano, Štefik – Gegáň, Šoltés, vylúčení: 8:5 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 4652 divákov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});