Španielska kráska očarila tenisový svet: Na turnaji v Miami predviedla nádherné gesto

O krásny moment sa na turnaji v Miami postarala španielska tenistka Paula Badosaová (25). Tá sa po výhre v troch setoch nad Nemkou Siegemundovou ...
  • Zdroj: TASR/AP

O krásny moment sa na turnaji v Miami postarala španielska tenistka Paula Badosaová (25). Tá sa po výhre v troch setoch nad Nemkou Siegemundovou prebojovala už do tretieho kola a navyše počas neplánovanej prestávky originálnym spôsobom pobavila fanúšikov.

FOTOGALÉRIA: Paula Badosaová

V priebehu tretieho setu dramatického stretnutia si Siegemundová od rozhodcu vyžiadala zdravotný time-out a nasledovala dlhá prestávka. To nevyhovovalo favoritke zo Španielska, ktorá mala v tej chvíli momentum a viedla 3:0. Paula Badosaová preto hľadala možnosť, ako sa udržať v tempe, a keď už nepomáhal strečing, požiadala podávača loptičiek, či by si s ňou „nezapinkal". Ten bez váhania súhlasil, a tak vznikla vtipná situácia, ktorú ocenili predovšetkým fanúšikovia v hľadisku.

Nebola to však jediná úsmevná situácia v tomto dueli. Diváci boli na strane španielskej hráčky už od samotného úvodu a pred začiatkom druhého setu na ňu jeden zvolal: „Milujem tvoj úsmev," čo Badosaová ocenila úprimným smiechom. 

V treťom kole narazí sympatická Španielka na rozbehnutú Jelenu Rybakinovú, ktorá ovládla posledný turnaj v Indian Wells.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});