Tribúny reprezentantov vypískali! Futbalisti reagujú na hnev fanúšikov

Dali im to pocítiť! Približne 3 500 frustrovaných fanúšikov na tribúnach štadióna v Trnave dalo hlasne najavo svoju frustráciu po zbabranom ...
  • Zdroj: dk

Dali im to pocítiť! Približne 3 500 frustrovaných fanúšikov na tribúnach štadióna v Trnave dalo hlasne najavo svoju frustráciu po zbabranom zápase Slovenska s Luxemburskom (0:0). Reprezentantov na jeho konci vyprevadili hlasným piskotom a bučaním.

FOTOGALÉRIA: Tribúny reprezentantov vypískali

Slovenskú futbalovú reprezentáciu vypískali vlastní fanúšikovia, ktorí po štvrtkovej remíze 0:0 s Luxemburskom odchádzali zo štadióna v Trnave poriadne rozčarovaní. Samotní hráči sa zmohli len na strohé komentáre.

„Už som na to zvyknutý, takže mi to nejako neprekážalo. Na druhej strane fanúšikov chápem, pretože chcú, aby sme vyhrávali. Ale je to náročné, pretože trénera máme 30 dní z trištvrte roka a ľudia preto nemôžu čakať, že sa chalani hneď všetko naučia. Každý hrá v klube inak a my tu toho času veľa nemáme. Všetci sme sa snažili,“ komentoval piskot záložník Stano Lobotka.

Zlepšiť náladu sa snažil útočník Róbert Polievka. „Samozrejme, mrzí nás to, že ľudia pískajú. Vieme, že očakávajú výsledky, a takisto aj my by sme potrebovali výhru."

„Prial by som si, aby sme všetci ťahali za jeden povraz aj v ťažších časoch. Aby aj vtedy chodili ľudia na zápasy. Ak totiž vytvoríme jeden veľký futbalový národ, tak sa aj nám bude na ihrisku hrať ľahšie. Verím, že ten jeden pozitívny výsledok priláka ľudí a nájdu si späť cestu na štadión,“ hecoval v ťažkej situácii Polievka, na ktorého slová nadviazal aj záložník Lukáš Haraslín. „Treba si prejsť aj ťažkým obdobím, ale verím, že všetko zlé sa nakoniec obráti k lepšiemu,“ uzavrel Haraslín.

Bývalý argentínsky futbalista Diego Maradona.
Vystrelil si z Maradonu, teraz sa bojí o život: Za nájdenie Angličana ponúkajú tisíce! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});