Zaskočený Ronaldo o prestupe k Saudom: Nečakal som to!

Hviezdny útočník Cristiano Ronaldo (38) priznal, že ho prekvapila kvalita saudskej ligy, kde od januára pôsobí.

Hviezdny útočník Cristiano Ronaldo (38) priznal, že ho prekvapila kvalita saudskej ligy, kde od januára pôsobí.

Fotogaléria

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty je podľa agentúry Reuters navyše presvedčený, že súťaž sa v budúcnosti môže zaradiť medzi najnáročnejšie ligy sveta.

Ronaldo do celku Al Nasr zamieril po nevydarenom návrate do Manchestru United. S klubom podpísal zmluvu do roku 2025 s údajným ročným príjmom 200 miliónov eur. Doteraz v Saudskej Arábii odohral desať zápasov a dal deväť gólov. "Myslím, že ľudia by sa mali začať na saudskú ligu pozerať inak. Samozrejme, nie je to Premier League, keby som to tvrdil, tak by som klamal," povedal Ronaldo.

"Ale je veľmi náročná a to ma príjemne prekvapilo. Sú tam dobré tímy a liga je vyrovnaná," objasnil Portugalčan.

Bývalý hráč Realu Madrid alebo Juventusu Turín je tiež presvedčený, že súťaž čaká veľká budúcnosť. "Som si istý, že v nadchádzajúcich rokoch pôjde o štvrtú, piatu, alebo šiestu najnáročnejšiu súťaž sveta," dodal tridsaťosemročný Ronaldo.

Päťnásobný víťaz Ligy majstrov sa momentálne s Portugalskom chystá na zápasy kvalifikácie Eura s Lichtenštajnskom a Luxemburskom, v ktorých môže vylepšiť rekord v počte reprezentačných štartov. Teraz ich má 196 rovnako ako Kuvajťan Bádir Mutava, ktorého maximum vyrovnal na majstrovstvách sveta v Katare.

Argentínčanka Georgina Rodriguez a Cristiano Ronaldo.
Ronaldova Georgina spustila na internete búrku: Stačila len jedna veta! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});