Tenistka Naomi Osaková sa opäť usmieva: Ukázala tehotenské bruško

V januári oznámila, že je tehotná. „Malý životný update pre rok 2023,“ napísala japonská tenistka Naomi Osaková (25), ktorá si inak svoje ...
  • Zdroj: SITA/AP

V januári oznámila, že je tehotná. „Malý životný update pre rok 2023,“ napísala japonská tenistka Naomi Osaková (25), ktorá si inak svoje súkromie stráži.

FOTOGALÉRIA: Naomi Osaková

Teraz ukázala čosi viac. Štvornásobná grandslamová víťazka, ktorá už tri roky tvorí pár s americkým rapperom Cordaem Amarim Dunstonom, sa na sociálnej sieti pochválila tehotenským bruškom. Na fotkách sa usmieva, čo predtým nebývalo u nej zvykom.

"Viem, že sa v budúcnosti mám na čo tešiť. Neviem sa dočkať, keď moje dieťa bude sledovať jeden z mojich zápasov a niekomu povie: 'To je moja mama',“ napísala v januári po tom, ako oznámila, že je tehotná. Osaková sa chce na kurty vrátiť už v januári budúceho roku, v Melbourne nechce chýbať na Australian Open.

 

 

Naomi nútene absentuje od septembrového podujatia v Tokiu, z ktorého odstúpila pre zranenie kolena a nenastúpila na zápas proti Brazílčanke Beatriz Haddadovej Maiovej. Na konte má štyri grandslamové tituly - po dva z Australian Open (2019, 2021) a US Open (2018, 2020).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});