Obavy o sympatického obra: Dostala Shaqa O’Neala do nemocnice diéta?

Basketbalový svet je v strehu! Postarala sa o to fotografia, ktorá obletela sociálne siete. Je na nej legendárny basketbalista Shaquille ...
  • Zdroj: SITA/AP

Basketbalový svet je v strehu! Postarala sa o to fotografia, ktorá obletela sociálne siete. Je na nej legendárny basketbalista Shaquille O’Neal (51) na nemocničnom lôžku s hadičkou na pravej i ľavej ruke. Čo sa deje s 216 cm vysokým obrom?

FOTOGALÉRIA: Shaquille O’Neal

Shaq je jednou z najväčších hviezd histórie NBA, v roku 1994 sa stal majstrom sveta v drese USA a o dva roky neskôr aj olympijským víťazom. Čo sa mu stalo? Nehoda? Zlá choroba? Medzi fanúšikmi sa rýchlo rozšírili strach a rôzne špekulácie, ale aj želania skorého uzdravenia.

Sám štvornásobný šampión NBA nezdieľal podrobnosti o svojom pobyte v nemocnici, kde svojimi „parametrami“ určite spôsobil rozruch. Nájsť posteľ pre 216 cm vysokého a 165 kg vážiaceho exbasketbalistu bol problém aj pre americké zdravotníctvo.

Jeden zdroj tvrdí, že je po operácii bedrového kĺbu, a druhý zasa, že sa na lôžko dostal po tom, čo začal chudnúť, keďže koncom roka mal už 181 kg...

Michael Jordan rokuje o predaji väčšinového podielu v klube Charlotte Hornets. (ilustračné foto)
Jordan už nechce byť väčšinovým vlastníkom: Prečo chce predať podiel v klube NBA? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});