Expert posiela Montrealu varovanie: TOTO pri Slafkovskom musíte zmeniť!

Zámorský odborník a expert na dianie v Montreale Canadiens Marc Dumont posiela tradičnému kanadskému klubu varovanie ohľadom Juraja Slafkovského. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zámorský odborník a expert na dianie v Montreale Canadiens Marc Dumont posiela tradičnému kanadskému klubu varovanie ohľadom Juraja Slafkovského. Toto musíte v budúcej sezóne zmeniť!

Juraj Slafkovský nútene pauzuje od polovice januára pre zranenie kolena. Nováčikovská sezóna pre neho skončila predčasne. Na konte mal štyri góly a desať bodov v 39 zápasoch.

Juraj Slafkovský navštívil základnú školu v Košiciach a draftová jednotka NHL z roku 2022 bola na roztrhanie.
Draftová jednotka NHL Juraj Slafkovský je pod tlakom často: Ako sa s nim vyrovnáva? Zobraziť článok

Nedávno ho spomenul zámorský expert Marc Dumont z portálu Montreal Hockey Now v rámci svojich otázok a odpovedí fanúšikom na sociálnych sieťach. Jeden z nich sa pýtal na to, kto z nádejí Montrealu má najväčšiu šancu byť v budúcej sezóne plnohodnotnou súčasťou prvého tímu Canadiens. Dumont odpovedal, že Sean Farrell, ale jedným dychom dodal:

„Keby niečo, tak by som videl Juraja Slafkovského ako prospekt, ktorý vydrží v prvom tíme celý rok. Viem, že je na listine zranených hráčov a už má za sebou svoj debut v NHL. Varovanie pre Canadiens je, že sa budú musieť prestať zahrávať s jeho využitím, aby si Slafkovský užil úspešnú sezónu v NHL."

Narážal na to, že vedenie Montrealu nasadzovalo vlaňajšiu draftovú jednotku prevažne do štvrtého útoku a nedávalo Slafkovskému veľký časový priestor na ľade. Podľa Dumonta potrebuje lepších spoluhráčov a viac času na ľade, aby dokázal naplniť svoj potenciál.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});