Dvojnásobný otec Tomáš Marcinko: Po dcére má syna

Má dôvod na úsmev! Hokejista českého majstra z Třinca a slovenský hokejový reprezentant Tomáš Marcinko (34) je už dvojnásobný otec. Jeho ...

Má dôvod na úsmev! Hokejista českého majstra z Třinca a slovenský hokejový reprezentant Tomáš Marcinko (34) je už dvojnásobný otec. Jeho manželka Vladimíra (31), politička strany SaS, mu v pondelok porodila druhého potomka.

Fotogaléria

Po dcérke Line (2,5) sa ich rodina rozrástla o chlapčeka Leona. Skúsený slovenský útočník Tomáš Marcinko už pred týždňami avizoval, že začiatkom jari tohto roku sa ich rodinka rozšíri o nového člena.

Brankár Iľja Sorokin predviedol v NHL famózny zákrok.
Brankár Sorokin predviedol famózny zákrok: V páde chytil čistý gól Zobraziť článok

„Áno, s manželkou Vlaďkou čakáme druhého potomka. Nechceme ešte prezradiť, či to bude opäť dievčatko, alebo chlapček,“ povedal koncom januára pre Nový Čas Tomáš, ktorý sa s tehotnou manželkou, poslankyňou Národnej rady ukázal v Bratislave na Winter Classic pod holým nebom.

Až teraz je jasné, že jeho láska mu porodila chlapčeka, ktorý dostal meno Leon. Možno sa trojnásobný český majster s Třincom inšpiroval menom, ktoré nosí nemecký hviezdny hokejista v drese kanadského Edmontonu Leon Draisaitl. Až čas ukáže, či zdedí športové gény po otcovi a bude pokračovať v jeho šľapajach…

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});