Juraj Slafkovský opäť v úlohe manekýna: Úsmevy pre tímové foto!

Späť v Kanade! Hokejista Juraj Slafkovský (18) absolvoval minulý týždeň v rodných Košiciach písomné maturity, momentálne však už opäť ...

Späť v Kanade! Hokejista Juraj Slafkovský (18) absolvoval minulý týždeň v rodných Košiciach písomné maturity, momentálne však už opäť „vyčíňa v zámorí“. Spolu s tímom Montreal Canadiens absolvoval spoločné fotenie, počas ktorého rozdával jeden úsmev za druhým.

Fotogaléria

Slafkovský momentálne stále maródi so zraneným kolenom a na ľad sa už do konca základne časti NHL nedostane. Generálny manažér Montrealu Kent Hughes navyše na veľkú nevôľu slovenských fanúšikov dokonca už vylúčil aj jeho štart na májových MS.

Minuloročnej draftovej jednotke to však vôbec neprekáža v tom, aby sa mu na tvári nezračil obrovský úsmev od ucha k uchu. Tým sa prezentoval aj počas spoločného tímového fotenia Habs, ktorým sa slávna organizácia pochválila na sociálnych sieťach.

Hráči, ktorí majú momentálne manželku či partnerku, mohli priviesť aj svoju polovičku na špeciálny záber, prípadne aj na foto s deťmi. Zatiaľ čo viacerí veteráni prišli spolu s partnerkami aj s potomkami, Slafkovský zostal len sám v prítomnosti ďalších mladých spoluhráčov...

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský.
Expert posiela Montrealu varovanie: TOTO pri Slafkovskom musíte zmeniť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});