Príprava hokejovej reprezentácie na MS sa začína na šibačku: Kedy sa rozhodne o štarte hráčov z KHL?

Čas letí ako voda a hokejový šampionát v Lotyšsku a vo Fínsku (12. - 28. mája 2023) už začína klopať na dvere. Vedenie hokejovej reprezentácie ...
  • Zdroj: TASR

Čas letí ako voda a hokejový šampionát v Lotyšsku a vo Fínsku (12. - 28. mája 2023) už začína klopať na dvere. Vedenie hokejovej reprezentácie už oficiálne oznámilo, kedy sa začne záverečná príprava.

Šéf zväzu Miroslav Šatan (48) pre Nový Čas prezradil, kedy plánuje kontaktovať hráčov zo zámoria a aj to, ako to vyzerá s prípadnou účasťou chalanov pôsobiacich v ruskej KHL.

FOTOGALÉRIA: Slovenská hokejová reprezentácia

Momentálne v celej hokejovej Európe je v plnom prúde play-off a vedenie slovenskej reprezentácie na čele so šéfom Miroslavom Šatanom a s hlavným koučom Craigom Ramsaym pozorne sleduje hráčov, ktorí už skončili klubovú sezónu, ale aj tých, čo sú ešte v nasadení.

„Pre tých hráčov, ktorí už majú po sezóne, sme od budúceho týždňa vybavili hodiny ľadu v Bratislave, aby sa udržiavali v kondícii. Ide však o dobrovoľný kemp, uvidíme, koľko chalanov to využije,“ povedal na úvod pre Nový Čas Šatan. Oficiálna záverečná príprava na májové majstrovstvá sveta v Lotyšsku a vo Fínsku má odštartovať až na Veľkonočný pondelok 10. apríla.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});