Našiel Slovan náhradu za Chovana? Český klub ho však chce zasypať peniazmi

Obrovská chyba brankára Adriána Chovana stále Slovan postup do historického štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy. Našiel si už bratislavský ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Obrovská chyba brankára Adriána Chovana stále Slovan postup do historického štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy. Našiel si už bratislavský klub za neho náhradu? Bude však mať tvrdú konkurenciu, český klub z neho chce spraviť najlepšie plateného hráča.

FOTOGALÉRIA: chovan macík

Adrián Chovan "zarezal" Slovan hrubou chybou v nadstavenom čase odvetného súboja so švajčiarskym Bazilejom, po ktorej skončila púť belasých v Európskej konferenčnej lige. Na prahu historického úspechu, postupu do štvrťfinále európskeho pohára. Kiks Chovana pripravil klubovú kasu o milión eur. Navyše, nešlo o prvé takéto zlyhanie brankára Slovana.

Už vlani v lete chcel tréner Vladimír Weiss st. priviesť silnú konkurenciu na brankársky post, čo napokon nevyšlo. V hre bol Matúš Macík, ktorý kontakt so Slovanom priznáva. Podľa českého iSport.cz záujem Slovana o slovenského brankára neutíchol a práve Macík by mohol vytlačiť Chovana z pozície jednotky na Tehelnom poli.

„Sigma mu podľa našich informácií ponúka nový lukratívny kontrakt vrátane tučného sedemciferného podpisového bonusu, ktorý by z neho urobil najlepšie plateného hráča klubu," informuje portál iSport.cz.

Adriánovi Chovanovi  sa o inkasovanom góle bude ešte dlho snívať.
Molnár o osudnom kikse Chovana: Onemel som! Taká strela jednoducho nemôže skončiť v sieti Zobraziť článok

„Nebudem klamať, pred zranením nejaké ponuky boli. Medzi mnou a Slovanom nejaké veci tiež boli," potvrdil Macík kontakt so slovenským majstrom „Lenže prišlo zranenie a komunikácia medzi mnou a medzi klubmi sa stopla. Potom som už do toho nevidel, neviem, v akej fáze to bolo," dodal gólman, ktorému po tejto sezóne vyprší zmluva v českom Olomouci.

Macík sa počas posledného víkendu vrátil do hry po sedemmesačnej prestávke zavinenej zranením. A bol to návrat vo veľkom štýle! Vychytal čisté konto pri výhre Olomouca proti Mladej Boleslav 2:0. Dostal pochvalu dokonca aj od trénera súpera Pavla Hoftycha. „Bol výborný, vrátil sa v pre nás blbú dobu. Ešte týždeň si mohol odpočinúť, bolo by to zaujímavejšie... Má asi v rukaviciach magnety, pretože pochytal všetko. Poznám ho už zo Slovenska, je obrovský, pôsobí tak, že v bránke nie je miesto."

Bude Macík od budúcej sezóny kryť bránu Slovana Bratislava?

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});