Napadnutie brankára má ďalšiu dohru: Klub nemal s chuligánom žiadne zľutovanie

Holandský futbalový klub PSV Eindhoven udelil 40-ročný zákaz vstupu na štadión mužovi, ktorý vo februárovom zápase Európskej ligy proti ...
  • Zdroj: TASR/AP

Holandský futbalový klub PSV Eindhoven udelil 40-ročný zákaz vstupu na štadión mužovi, ktorý vo februárovom zápase Európskej ligy proti FC Sevilla napadol na ihrisku brankára hostí Marka Dmitroviča.

FOTOGALÉRIA: Marko Dmitrovič

Za svoj čin si v súčasnosti odpykáva dvojmesačný trest odňatia slobody, holandský súd mu vymeral aj podmienku na ďalší mesiac.

Nedorozumenie brankára a stopéra tímu Colón Santa Fe zapríčinilo bizarnú penaltu.
Kuriózna penalta! Stopér v argentínskej lige predviedol nepochopiteľnú vec Zobraziť článok

Dvadsaťročný Dylan K. sa nedostane na štadión PSV do roku 2063. "Najbližšie dva roky sa nemôže pohybovať ani v blízkosti štadióna," citovala agentúra DPA zo stanoviska klubu z Eindhovenu, ktorý chce od vinníka vymáhať aj pokutu od Európskej futbalovej únie (UEFA).

 

 

Muž v závere odvety play off o osemfinále EL vtrhol na ihrisko a napadol Dmitroviča, ktorý výtržníka dokázal spacifikovať. PSV doma vyhral 2:0, ale vypadol zo súťaže po prehre 0:3 z prvého zápasu. Sevilla v ďalšom kole vyradila aj Fenerbahce a prebojovala sa do štvrťfinále, v ktorom sa v apríli stretne s Manchestrom United.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});