Hviezdny Poliak predčasne ukončil sezónu: Jeho milovaná manželka bojuje o život

Poľský skokan na lyžiach Dawid Kubacki (33) predčasne ukončil sezónu. Jeho manželka má vážne kardiologické problémy a lekári v nemocnici ...
  • Zdroj: TASR/AP

Poľský skokan na lyžiach Dawid Kubacki (33) predčasne ukončil sezónu. Jeho manželka má vážne kardiologické problémy a lekári v nemocnici bojujú o jej život. Informoval o tom sám Kubacki prostredníctvom sociálnych sietí a takisto portál sport.pl.

Kubacki v nedeľu z osobných dôvodov neštartoval v letoch Svetového pohára vo Vikersunde. Jeho rival Nór Halvor Egner Granerud tak v predstihu získal veľký glóbus. Kubacki je v celkovom poradí prestížneho seriálu druhý, na tohtoročných MS v severských disciplínach v slovinskej Planici získal bronzovú medailu na strednom mostíku.

FOTOGALÉRIA: Dawid Kubacki

Čo sa týka môjho neočakávanému návratu domov, dlhujem vám zopár informácií," prihovoril sa dnes Kubacki  prostredníctvom sociálnej siete Instagram svojim fanúšikom.

Moja žena musela byť z kardiologických dôvodov hospitalizovaná v nemocni. Je vo vážnom stave a lekári bojujú o jej život. Je v dobrých rukách a je to silné dievča, viem, že to zvládne. Samozrejme, pre mňa to znamená koniec sezóny, ale to teraz nie je vôbec podstatné," podelil sa o nepríjemné správy držiteľ deviatich medailí z olympijských hier a svetových šampionátov.

S manželkou majú dve deti, dcéra Maja sa narodila začiatkom tohto roku v priebehu Turné štyroch mostíkov.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});