Tipsport potvrdil, že trestné oznámenie na podozrivý zápas je podané: Borárosa vyšetruje polícia!

Valí sa to na naňho! Kontroverzný bojovník Gábor Boráros (30) si poriadne zavaril po svojom poslednom zápase v Nitre.
  • Zdroj: Fabriq MMA

Valí sa to na naňho! Kontroverzný bojovník Gábor Boráros (30) si poriadne zavaril po svojom poslednom zápase v Nitre.

FOTOGALÉRIA: Gábor Boráros

Čelí totiž obvineniam zo stávkových podvodov a momentálne ho za to vyšetruje už aj polícia. Stávková kancelária Tipsport pre Nový Čas potvrdila, že trestné oznámenie na podozrivý zápas je podané.

Na pretrase v celej kauze sú už niekoľko dní náhle zmeny kurzov, ku ktorým došlo krátko pred začatím zápasu po tom, čo stávková kancelária zaznamenala zvýšené vklady na výhru favorizovaného Slováka až v 2. kole, čo sa nakoniec aj stalo.

Podľa mnohých fanúšikov aj odborníkov si však mal ako superfavorit poľahky poradiť s výrazne rezignovaným protivníkom už po pár sekundách. Stávková kancelária Tipsport preto nezaháľala a podnikla aj konkrétne kroky. „Trestné oznámenie je už podané,“ povedal Novému Času PR manažér Tipsportu Filip Timár.

Aj neporazený Jan Fajk ide do boja o 30 tisíc eur.
Chce len veľké zápasy a existuje preňho len víťazstvo: Neporazený Jan Fajk ide do boja o 30 tisíc eur! Zobraziť článok

Samotný Boráros zanechal pred nedávnom na sociálnych sieťach poriadne tvrdý príspevok, ktorého odkaz je jasný - som nevinný! „Normálni ste? Jednou z najťažších vecí je vydržať toľko neprajníkov. Bez ohľadu na to, čo sa deje v klietke alebo mimo nej, vždy sa ma snažia pošpiniť a vymýšľajú obrovské nezmysly!"

„Je tu môj posledný zápas, ktorý som chcel ukončiť v 3. kole, aby som čo najviac zápasil a cvičil! Žiaľ, súper sa zranil v 2. kole, takže sa nemohol postaviť. Víťazstvo vyhlásené so zranením súpera a teraz vám chcú dať naja­vo, že to bol zbabraný zápas?! Ak by sa nezranil, zápasil by som ďalej, pretože mojím cieľom bolo využiť zápas naplno,“ napísal Boráros na instagrame.

V štruktúrach organizácie Fabriq pôsobí aj známy slovenský raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý si o nešťastnej situácii myslí svoje. „Vnímam to tak, že organizácia nezodpovedá za výkony zápasníkov,“ uviedol Rytmus v stanovisku pre Nový Čas.

Fight Night Challenge ponúkne aj odvetu rivalov.
Fight Night Challenge ponúkne aj odvetu rivalov: Idem ho tam ponížiť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});