Ivana Galáda nahneval tréner Ružomberka: Volať nášmu hráčovi? Toto sa nerobí!

Skúsený tréner bol poriadne sklamaný! Jednou z hlavným tém tlačovej konferencie po dueli medzi Ružomberkom a Zlatými Moravcami bol údajný ...
  • Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Skúsený tréner bol poriadne sklamaný! Jednou z hlavným tém tlačovej konferencie po dueli medzi Ružomberkom a Zlatými Moravcami bol údajný predzápasový telefonát Petra Struhára hráčovi súpera.

FOTOGALÉRIA: Ivan Galád a Peter Struhár

Liptáci nad Zlatými Moravcami triumfovali po góloch Tomáša Bobčeka a Štefana Gereca 2:0, vďaka čomu naďalej okupujú vedúcu priečku tabuľky skupiny o udržanie.

Šéf lavičky ViOn-u Ivan Galád bol v závere pozápasovej tlačovej konferencie voči svojmu náprotivkovi náležite kritický. „Ja ti veľmi fandím, ale telefonovať hráčom súpera pred zápasom je niečo, čo sa podľa mňa nerobí ani v Anglicku, ani na Slovensku,“ adresoval slová hlavnému trénerovi konkurenta Petrovi Struhárovi.

Ten mal pred stretnutím údajne absolvovať telefonát s Timotejom Múdrym. Perspektívny 22-ročný futbalista je v Zlatých Moravciach na hosťovaní práve z Ružomberka. „Chcel by som na to reagovať. Áno, je pravda, že som volal. Ale vlastnému hráčovi – Timovi Múdremu. Takže to hovorí za všetko. Na zostavu som sa nepýtal,“ vravel na svoju obhajobu domáci kouč.

„Koľkokrát si mu za rok volal? Ja viem, že raz. Včera pred zápasom. Podľa mňa je to neetické, ale bojujeme ďalej. Všetci sme usmiatí, je to mladý talentovaný tréner,“ dodal Ivan Galád, s kolegom si podal ruku a opustil miestnosť, v ktorej tlačová beseda prebiehala.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Exportný gól Cristiana Ronalda z 30 metrov: Za pár hodín milióny zhliadnutí! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});