Sexi fanúšička prekvapila hráčov Neapola: Ak vyhráte, spravím TOTO!

Sexi fanúšička Neapola Paola Saulinová (31) oslavuje žreb Ligy majstrov. To, čo sľúbila hráčom v prípade výhry ušatej trofeje, vás prekvapí!
  • Zdroj: instagram.com/paolinasaulino/

Sexi fanúšička Neapola Paola Saulinová (31) oslavuje žreb Ligy majstrov. To, čo sľúbila hráčom v prípade výhry ušatej trofeje, vás prekvapí!

FOTOGALÉRIA: Paola Saulinová

Paola zverejnila na Twitter príspevok, v ktorom sa teší zo žrebu Ligy majstrov. Jej miláčikovia sa stretnú s rivalom z Milána. Konkrétne s červenočiernou časťou talianskeho mesta módy. A modelka verí, že sa hráčom Neapola podarí súpera zdolať.

Neapol je v tejto sezóne zjavením, keďže na čele tabuľky Serie A má 18 bodový náskok, jeho európske výkony viedli mnohých k presvedčeniu, že by mohol vyhrať Ligu majstrov.

Paola povedala, že sa "zblázni", ak zverenci Luciana Spallettiho postúpia v Európe až do konca po tom. Modelka tiež prezradila, že ak hráči Neapola prinesú domov ušatú trofej, bude chodiť po Neapole na streche otvoreného autobusu úplne nahá.

Denníku Daily Star 31-ročná modelka prezradila: "Urobím niečo bláznivé a oslávim to tým, že budem nahá na vrchu otvoreného autobusu Neapola. Je to niečo, čo môžem urobiť a čo si môžem dovoliť. Úprimne si nemyslím, že prenájom autobusu je najdrahšia vec na svete."

 

 

Sexi Kim Schieleová fandí Dortmundu.
Sexi fanúšička Dortmundu má ukážkové telo: Z tých kriviek vám padne sánka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});