Ultras fanúšikovia chcú vyhnať argentínskeho majstra sveta z klubu: Zahrá si Messi v PSG so Škriniarom?

Chystajú protest! Lionel Messi (35) nemá v Paríži St. Germain pokojný život.
  • Zdroj: TASR/AP

Chystajú protest! Lionel Messi (35) nemá v Paríži St. Germain pokojný život.

FOTOGALÉRIA: LEO MESSI x MILAN ŠKRINIAR

Určite nie po tom, čo v decembri priviedol Argentínu k zisku titulu majstrov sveta po finálovom triumfe práve nad Francúzskom. Tlak na Juhoameričana zvýšilo aj vyradenie z Francúzskeho pohára a ešte viac sa znásobil po osemfinálovom vypadnutí z Ligy majstrov, keď PSG nestačil na Bayern Mníchov.

V lete príde do Parku princov kapitán slovenskej reprezentácie Milan Škriniar, ktorému sa skončí zmluva v Interi Miláno. Stále je otázne, či si zahrá v jednom tíme s argentínskou hviezdou. Messi sa rozhoduje o svojej budúcnosti, keďže po sezóne mu pod Eiffelovkou končí angažmán. Začiatkom mesiaca naznačil predĺženie spolupráce, no po krachu v Lige majstrov má zajačie úmysly.

Ultras fanúšikovia lídra Ligue 1 by 7-násobného držiteľa Zlatej lopty najradšej vyhnali z Paríža. Podľa španielskych médií plánujú v dnešnom ligovom zápase s Rennes proti nemu protest. „Túto nedeľu budeme na Messiho pískať. Má príliš vysoký plat v porovnaní s tým, čo ponúka na ihrisku. Nechceme, aby pokračoval,“ citovali jedného zo zástupcov fanúšikov noviny Mundo Deportivo.

Messiho bilancia v tomto ročníku nie je na zahodenie. Odohral 31 zápasov, nastrieľal 18 gólov a na 17 prihral. Špekuluje sa, že by sa v lete mohol vrátiť do Barcelony, lenže katalánsky klub je v dlhoch a jeho plat by len ťažko utiahol. Jednou z možností je odchod za Cristianom Ronaldom do Saudskej Arábie, kam ho láka klub Al Hilal na ročný plat 350 miliónov eur. Koniec v PSG zvažuje aj Kylian Mbappé, ktorý by na druhý pokus rád zakotvil v Reale Madrid. Vylúčený nie je ani odchod Brazílčana Neymara. Akých útočníkov nájde Škriniar v lete v drese svojho nového zamestnávateľa?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});