Druhá štvorica účastníkov veľkolepej pyramídy je vonku: Tina siahla po dravosti, Ilja po skúsenosti

Mentori EUROGOLD pyramídy o 30-tisíc eur si naposledy vyberali bojovníkov do svojich tímov spomedzi prvých štyroch oznámených účastníkoch. ...

Mentori EUROGOLD pyramídy o 30-tisíc eur si naposledy vyberali bojovníkov do svojich tímov spomedzi prvých štyroch oznámených účastníkoch. K nej sa pridala ďalšia štvorica, z ktorej si Tina, Marpo, Boris a Ilja opäť vybrali po jednom zápasníkovi.

Fotogaléria

Pyramída bude súčasťou turnaja RFA 9 v Prievidzi a prebehne 22. apríla. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Prví budú poslednými

Keďže v prvej epizóde si jednotliví mentori vyberali v poradí Tina, Boris, Marpo a Ilja, tentokrát mal prednosť výberu hlavný tréner bratislavskej Octagon Fighting Academy. Ilja to nemal náročné a okamžite bez akéhokoľvek rozmýšľania si zobral zápasovo najskúsenejšieho bojovníka celej pyramídy. Ním je Ukrajinec Alexander Butenko, ktorý je zároveň bratrancom bývalého legendárneho UFC zápasníka Alekseia Oleinika.

Tak, ako v prvej epizóde, aj teraz Marpo zostal verný svojmu krajanovi. K Janovi Fajkovi mu pribudol Adam Dvořáček, ktorý je naplno pripravený prestúpiť medzi profesionálov. Boris Marhanský svojím výberom prekvapil a siahol po Dávidovi Kedžuchovi. Práve pri predstavovaní Dávida Kedžucha nastala veľmi vtipná situácia, keď Ilja Škondrič spomenul ich spoločný zážitok s tango nohavičkami s vĺčikom.

Posledná vyberala speváčka Tina, ktorej zostal Adam Jakubík. Mladý a dravý bojovník má spomedzi všetkých účastníkov najbohatšie skúsenosti z pyramíd v jeden večer a aj keď ešte nemá za sebou žiadny zápas medzi profesionálmi, Tina si od neho sľubuje, že v pyramíde poriadne zamieša kartami.

Kocky sú hodené

Mená všetkých účastníkov EUROGOLD pyramídy o 30-tisíc eur sú už známe a rovnako aj rozdelenie tímov. Ilja Škondrič bude viesť Michala „Šamana“ Dobiáša a Alexandra Butenka. Boris Marhanský má vo svojom tíme Martina „Mrca“ Horínka a Dávida Kedžucha. Tina pôjde do pyramídy ako mentorka Martina Prázdneho a Adama Jakubíka. Marpo zostal verný svojim krajanom a do boja vyšle Jana Fajka s Adamom Dvořáčkom.

Teraz čaká jednotlivých bojovníkov tvrdá príprava nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Na to, aby si víťaz odniesol 30-tisíc eur, bude musieť zvládnuť váženie pár hodín pred turnajom a vyhrať 3 MMA zápasy v jeden večer. Máloktorý bojovník odíde zo zápasu bez zranenia a okrem obrovských vôľových vlastností budú musieť bojovníci predviesť aj veľkú psychickú odolnosť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});